Bain & Company 10 'uncu kez 'en çok çalişilmak istenen şirket' seçildi

BAIN & COMPANY 10'UNCU KEZ 'EN ÇOK ÇALIŞILMAK İSTENEN ŞİRKET' SEÇİLDİ

Consulting dergisinin anket sonuçlarında Bain & Company 'En Çok Çalışılmak İstenen Şirket' sıralamasında 1'inci sıradaki yerini bu yıl da korudu. Dünya çapındaki 47'inci ofisini geçtiğimiz Mayıs ayında İstanbul'da açan Bain & Company, müşterileri sıra dışı değer yaratan, olağanüstü çalışanlardan oluşan bir ekip kurmaya odaklanıyor.

19 Eylül 2012 - İstanbul; Dünyanın önde gelen iş stratejisi danışmanlık firmalarından olan ve dünya çapındaki 47'inci ofisini geçtiğimiz Mayıs ayında İstanbul'da açan Bain & Company, sektörün saygın yayınlarından Consulting dergisi tarafından 10'uncu kez 'En Çok Çalışılmak İstenen Şirket' seçildi. 10 yıldır peş peşe 'En Çok Çalışılmak İstenen Şirket' listesinde birinci sırasını koruyan Bain & Company, böylece müşterileri ve çalışanları için yarattığı değeri de kanıtlıyor.

Consulting dergisinin gerçekleştirdiği anketin sonuçlarının çalışanların firmadaki deneyimlerini aktarmalarına dayandığını belirten Bain & Company Türkiye Yönetici Ortağı Karaca Kestelli şunları söyledi:

'Firmamızın en özgün yönü kurum kültürümüzdür. Kurum kültürümüzün temelinde müşterilerimizin kritik sorunlarının yanı sıra personel gelişimine de odaklanmak yatıyor. Birlikte çalışmak için istisnai bireyler seçmek yönünde çok çalışıyoruz ve bu bize müşteri memnuniyeti olarak dönüyor. Müşterilerimiz çoğu zaman Bain & Company'i arkadaşlarına ve iş arkadaşlarına tavsiye etmelerinin temel nedenlerinin çalışanlarımız ve elde etmelerine katkıda bulunduğumuz sonuçlar olduğunu belirtiyorlar. Dünyanın dört bir yanındaki Bain & Company ofisleri gibi İstanbul ofisi de Bain'in 'müşterilerimiz için çok iyi sonuçlar elde etmek' misyonuna odaklanıyor.

İstanbul ofisimizin açılışından bu yana iş ortaklarımızın sayısını artırdık ve yüksek potansiyeli olduğuna daima inandığımız Türkiye'de büyümeyi sürdürüyoruz. Bu doğrultuda şirketimize değer yaratacak ve hedeflerimize ulaşmamızı sağlayacak yeni kişileri işe almayı planlıyoruz.'

Kurum kültüründe Bain 1 numara

Bain & Company, 'En Çok Çalışılmak İstenen Şirket' seçilmesinin yanı sıra anketin alt kategorilerinden olan kurum kültürü ve kariyer gelişimi alanlarında da 1 numara oldu. Ortak değerleri, yüksek standartları, iş etiği ve hedefleriyle bu konumu kazanan Bain & Company doğru konulara odaklanarak müşterilerine uzun vadeli çözümler sunarken, onlarla güçlü ilişkiler kuruyor.

Şirket, Türkiye'de faaliyet göstermeye başladığından beri bölgedeki müşteri portföyünü genişletmeyi sürdürüyor. Kapsamlı yerel bilgisini sürekli artırarak başarılı sonuçlar elde ediyor.

Bain & Company Hakkında

Dünyanın lider yönetim danışmanlık şirketlerinden Bain & Company, müşterilerine strateji, operasyon, IT, organizasyon, PE, dijital transformasyon ve strateji, ve şirket alım ve birleşmeleri konusularında danışmanlık hizmetleri sunar. Yarattığımız uygulanabilir ve pratik çözümlerle, müşterilerimizin değişimini sürdürülebilir kılarız. Bain, danışmanlarının başarılarını müşterilerinin finansal sonuçlarına göre ölçmesi prensibi çerçevesinde 1973 yılında kuruldu. Bain müşterilerinin hisse senetleri sermaye piyasalarında endeksten 4 misli daha iyi performans göstermiştir. 36 ülkede 55 ofisi bulunan Bain & Company, değişik sektörlerden 4.900'ün üzerinde şirket ve girişim şirketiyle çalışmıştır.

Bain'i Twitter'da @BainAlerts hesabından takip edebilirsiniz: