베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

The Financial Times

Hybrid consulting firms feed off digital fear

• 2015년11월9일

The Financial Times

As economic conditions better and confidence in the strongest companies soars, demand for management consulting expertise is on the rise. "The search for profitable growth in a world awash with capital drives a powerful desire for strategy advice," Bob Bechek, the worldwide managing director of Bain & Company, said.