베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

The Economist

Taming organizational complexity

• 2015년10월19일

The Economist

Organizational complexity hinders performance of large companies, and executives around the world are becoming increasingly preoccupied with the challenges complexity brings. Torsten Lichtenau, a partner in Bain & Company's London office, says acknowledging that complexity is even an issue is the first step to fixing the problem. "Often people don't realise they have a complexity issue. They think they have a cost issue," he says. "Often they confuse complexity with cost."