베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

The Wall Street Journal

Some CEOs Survive Mergers as Acquirers Look to Retain Top Talent

• 2016년9월27일

The Wall Street Journal

More US businesses are bolstering efforts to retain top executives of acquired concerns because unwanted exits can doom a takeover. Compared with a decade ago, it is more common for leaders at acquiring companies to get to know a target's management on their turf, says Laura Miles, who runs the global Mergers & Acquisitions practice at Bain & Company. The outreach shows "you want to retain the best talent," she said.

Go to The Wall Street Journal

Subscription required