베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

China Daily

Dow Chemical expects to keep fast growth in nation

• 2017년1월20일

China Daily

US companies recognize the importance of bilateral relationships with China and its importance as a key market, said Michael Thorneman, a partner with Bain & Company. However, unclear regulations and uncertainty about bilateral relations exacerbated the concerns about the Chinese investment environment among those surveyed in Bain's 2017 Business Climate Survey.