베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

WSJ Pro

Cooper’s Take: Recession Concerns Take Center Stage for Health-Care Investors

• 2017년7월31일

WSJ Pro

Many health care-focused firms are thinking more about recessionary risks than the health-care debate on Capitol Hill, said Joshua Weisbrod, a partner at Bain & Company. He said his clients are looking at the effects a likely economic downturn would have on the companies they are considering backing.

Go to WSJ Pro

Subscription required