베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

Private Equity International

Bain & Co: ‘Asia PE becoming more activist’

• 2018년3월20일

Private Equity International

With Asia’s private equity industry maturing, the regional fund managers are taking a much more activist role in their portfolio companies to deliver the kinds of returns expected by their investors. “When you feel like you have become one of the big boys, you have to play like the big boys too – become more activist, drive portfolio performance and not just sit back and watch it, ” said Lalit Reddy, a partner with Bain & Company.