베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

Business Because

China-Knowledge Is Key For Companies Like Bain, L’Oréal & Grant Thornton

• 2018년1월2일

Business Because

“China is no longer about being a low-cost manufacturing hub—it’s no longer just imitating business models around the world. It’s become a source of innovation in terms of new tech, new business models, and entrepreneurial energy," said Stephen Shih, a partner with Bain & Company. “That’s why business professionals from around the world really need to understand the latest trends, the latest strategies companies are using, and the best practices coming out of China.”