베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

Reuters

Court battle, trade war and 5G spell tough 2019 for Apple in China

Apple Inc’s chief executive Tim Cook has his work cut out in China this year.

• 2019년1월5일

Reuters

The U.S. firm is not expected to have a 5G-enabled phone available in China until 2020, behind rivals like Huawei, Xiaomi Corp and Samsung Electronics.

There are risks integrating 5G too early into high-end smart phones because the technology requires deeply re-designing the devices with multiple new antennas. Given spotty coverage in 2019, gambling on a new design before networks are mature could be more risk than reward, said Darryn Lowe, a partner with Bain & Company. "When you think about 5G, it's a heck of a lot more complicated than an aluminum strip running around the phone," he said