베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

Slate

Paid Family Leave Finds an Unlikely Ally: Investors

• 2018년2월21일

Slate

Eric Garton, a partner with Bain & Company who leads the company’s global organizational practice, believes investors will continue to take a closer look at companies’ human capital management when making investment decisions: “Historically, a private equity firm would look at the senior leadership team. They weren’t looking at whether the organization was built around developing and retaining high-quality human capital.”