베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

The Wall Street Journal

Travelers to Offer Discounts on Home-Security Devices on Amazon.com

• 2018년10월10일

The Wall Street Journal

Amazon is just one of several potential competitors to established insurance companies. About 60 percent of U.S. consumers are open to buying insurance from new entrants, including startups or companies outside the industry, according to a survey conducted this year by Bain & Company.

"Customers are not all that sold on the existing incumbents" in the insurance industry, said Andrew Schwedel, a partner with Bain & Company. "That leaves them vulnerable to big tech as a category and somebody like Amazon in particular," because Amazon is known for convenience, he said.