베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

The Wall Street Journal

U.S. Firms Say China's Business Climate Is Warming, Survey Finds; Upbeat tone comes despite a rise in China-U.S. trade tensions and worries over regulation

• 2018년1월30일

The Wall Street Journal

U.S. companies are more optimistic than a year ago about business prospects in China despite a backdrop of escalating trade tensions and worries over regulation, according to the latest annual survey by the American Chamber of Commerce in China and Bain & Company.

The upbeat tone appears to reflect "strong growth across many sectors and for many companies during 2017 in China," as the nation's expanding consumer economy creates opportunities, said Stephen Shih, a partner with Bain who worked on the survey.

Go to The Wall Street Journal

Subscription required