베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

The Wall Street Journal

Companies Without a Tech Plan in M&A Deals Face Higher IT Costs

CIOs can lose time, and run up higher IT expenses, in the weeks after a deal tackling issues that should have been decided earlier

• 2019년6월18일

The Wall Street Journal

Research from Bain & Company says that failing to plan before an acquisition or merger can result in duplicate applications and systems that drive up operating costs, according to a new report.

"Companies often invest in a commercial, operational and financial due diligence, but often do not want to invest in an appropriate technology diligence," said Sachin Shah, a London-based partner at Bain who co-wrote the report.