베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

The Financial Times

US private equity bids for UK companies switch to dollars

Shift away from pounds acts as protection from Brexit-related currency swings

• 2019년10월27일

The Financial Times

Foreign currency risk “is definitely top of mind” for US buyout firms doing deals in the UK, said Brenda Rainey, a senior director with Bain & Company’s private equity practice.

“The UK right now is relatively attractive for foreign investors because the pound has weakened, but there’s a lot of uncertainty around Brexit and people naturally look for ways to mitigate the foreign exchange risk,” said Ms Rainey.

Shifting the risk to the seller by buying in dollars can be “a smart move” for buyers, she said.