베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

Financial Times

Corporate supply chains vulnerable to coronavirus shocks

Many companies are unaware that they are exposed to parts shortages because of outbreak

• 2020년3월8일

Financial Times

Peter Guarraia, the global head of Bain & Company's Supply Chain practice and a partner with the firm, estimated that up to 60 percent of executives have no knowledge of the items in their supply chain beyond the tier one group.

“The reality is, most big companies are just waking up to this,” he said. “There was really no data coming out of China for two or three weeks, and that scared a lot of companies.”