베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

The Houston Chronicle's Fuel Fix Blog

Report: Downturn will fundamentally reshape services industry

• 2015년12월4일

Oil field services companies facing the worst downturn in decades will have to reshape the way they do business to meet the evolving needs of oil companies clamoring for cheaper and more efficient tools and services, according to a new analysis by Bain & Company. "It's a pivotal moment," said Ethan Phillips, a Bain partner who co-authored the report examining the services industry's response to the oil slump. "The industry that comes back is going to look quite different than it did a few years ago."