베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

South China Morning Post

Seven steps that can spell cross-border M&A success for Chinese companies

• 2016년10월28일

South China Morning Post

One way for Chinese companies to achieve success through cross-border M&A deals: retain top talent from both companies. Talent retention is important, but it is also important to ensure that they are aware of the benefit of the acquisition.

Bain’s Philip Leung says it is also important to figure out a plan B. “What if the person takes the money and goes. The management team may get rich because of the deal and they probably don’t want to work anymore, or don’t need to work anymore.”