베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

Bloomberg

From Ugly Duckling to EnVogue: Commerzbank Luring Suitors

• 2017년9월22일

Bloomberg

“The German [banking] market continues to be very difficult in comparison to many European countries,” said Dirk Vater, a partner with Bain & Company. “Margins are thin thanks to strong competition, fragmentation and very price sensitive retail clients.”