베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

Bloomberg

Turkish Firms Set for $64 Billion Spending Spree to Leave Home

• 2017년8월21일

Bloomberg

Turkish companies may spend a further $64 billion on overseas acquisitions and setting up new operations abroad by 2023, according to Volkan Kara, a partner with Bain & Company.