베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

Los Angeles Times

Uber's lofty plan: Flying taxis in L.A.

• 2017년11월8일

Los Angeles Times

Despite the momentum behind Uber's project, Jim Harris, a partner with Bain & Company, who leads the firm's aerospace and defense practice, said the regulatory timeline tends to be longer than companies expect.