베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

Reuters

U.S. cable companies' wireless entry paves way for 'quad' play

• 2017년6월30일

Reuters

Markets where quad-play has taken off have all had either an incumbent that was losing share or an aggressive new challenger that won customers through significant discounting. In the United States, that disruptor could soon be a cable company.

"We're really at an inflection point now," said Mark Bower, a partner with Bain & Company.