베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

The Internet of Things podcast

Episode 181: Are you ready for IoT to be a $520B business?

Ann Bosche, a partner with Bain & Company, discusses how IoT will become a $520 billion business by 2021 and which companies will get a piece of that pie.

• 2018년9월14일

The guest this week is Ann Bosche, a partner with Bain & Company. She discusses how IoT will become a $520 billion business by 2021 and which companies will get a piece of that pie.