베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

Financial Times

Spanish luxury brands buoyed by high-end tourists

• 2018년4월15일

Financial Times

A report released by Bain & Company and Spanish luxury industry group Circulo Fortuny last week showed the Spanish luxury market was worth €9.2bn last year, three times smaller than France or Italy, but growing a twice the global average rate.

“The Spanish luxury market is still quite small, but it is growing fast,” said Claudia D’Arpizio, a partner with Bain & Company and lead author of the report, speaking days ahead of the World Retail Congress in Madrid this week where luxury is to be a key theme. “It is a big opportunity for companies in this sector.”