베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

Forbes

Measuring Your Organization’s Ability To Change

• 2020년7월27일

Forbes

An organization’s ability to change in these increasingly turbulent times has now become mission critical. But what goes unmeasured often goes unmanaged. Historically there had been no clear way to measure how good a company is at changing, though clearly some companies seem to excel, and others far less so.