베인은 홈페이지 기능 및 성능 개선을 위해 쿠키를 사용합니다. 이와 관련된 더 많은 정보는 개인정보 메뉴에서 확인하실 수 있습니다. 이 웹사이트를 계속 사용하시면 쿠키 사용에 동의하신 것으로 간주됩니다.

S&P Global

China FDA's Sovaldi nod could usher in more fast track approvals

• 2017년9월29일

S&P Global

Due to the Chinese government's recent fast tracking of certain new drugs' approval, more and more international foreign pharma companies will likely try to file applications with the China FDA, according to Phil Leung, a partner with Bain & Company in Shanghai.

Go to S&P Global

Subscription required